DEAR DIARY

Fler foton från Örebro blogawards i fredags

Godmorgon.. Eller ett “hej” kanske passar bättre vid den här tidpunkten haha?😉

Anyway, jag har precis vaknat och känner mig relativt pigg efter en “fullt-upp” helg!😄 Ärligt talat har jag inte haft en enda lugn stund sedan klockan 17:00 i fredags, så det ska faktiskt bli skönt att bara få ta det lugnt idag.. Dock måste jag hämta ut paket och städa lägenheten innan jag kan slappa!😐 Jag måste dessutom hämta ut paketet hos ett annat postombud längre bort(?) Varför förstår jag inte, men det kanske beror på att det är ett annat, och även nytt postbolag som levererar den här gången… Gach, vilka lyxproblem jag har haha!😉*blink* Fast efter 2 dagars festande känns det väldigt jobbigt att åka iväg för att hämta ut paket haha..😖 Jag hade nämligen en “överrasknings-utgång” för min pojkvän igår, så jag är oerhört trött idag helt enkelt!!

Jag hittade förresten lite proffsigare bilder på Peters blogg från fredagens gala!!😃 Min kamera hade ju tyvärr någon konstig inställning på i fredags, och det märkte jag inte fören jag kollade på bilderna i efterhand.. Så mina bilder blev med andra ord väldigt dåliga!😕*suck* Fast å’ andra sidan får jag väl skylla mig själv eftersom jag inte tog mig tid att ställa in allt på kameran innan vi kom fram till eventet liksom.. Men nu vet jag ju det till nästa gång jag ska på event i alla fall!😉 Lesson learned haha.. Lite senare tänkte jag visa upp vad jag fick i min välfyllda goodiebag hihi.. I think you’r gonna love it sweeties. Vi hörs senare!

örebro blogg awards 2016 platins.se peter08örebro blogg awards 2016 platins.se peter08

2 thoughts on “Fler foton från Örebro blogawards i fredags

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.