EVENT

Örebro blogg awards i bilder

Hej bloggen!

Som jag nämnde tidigare var vi ett gäng bloggare och party peoples som gästade Örebro Blogg Awards igår!😉 Jag hade en härlig kväll tillsammans med bland annat Alexandra, Khoen och Peter!😃 När vi hade åkt buss i evigheter så var vi äntligen framme och blev serverade middag. Därefter var det mingel och prisutdelning till Örebro-bloggarna! Och sedan började ju typ festen på riktigt hahah..😉 Det var utan tvekan en galen och ganska oväntad kväll, men den var trots allt lyckad tycker jag!😙 Dessutom fick vi jättefina och välfyllda goodiebags som jag tänkte visa upp på bloggen typ imorgon! Gach.. Vilken kväll haha!

Det är ganska svårt att beskriva kvällen med ord, så här kommer några foton från istället..😉 Jag försökte fota så mycket som möjligt under kvällen, men som vanligt tycker jag att jag tog alldeles för få bilder.. Fast som tur är var jag ju där med bloggare, så ni lär kunna se fler bilder på deras bloggar!😃 Och dessutom tror jag att en viss person även vloggade under hela kvällen. Det ska bli kul att se den vloggen haha! Gach.. Den här kvällen var verkligen one of a kind och inget man glömmer precis..😄

örebro blogg awards 2016 platins.se paow kissie örebro blogg awards 2016 platins.se paow peter08 örebro blogg awards 2016 platins.se örebro blogg awards 2016 platins.se örebro blogg awards 2016 platins.se örebro blogg awards 2016 platins.se örebro blogg awards 2016 platins.se paow kissie örebro blogg awards 2016 platins.se örebro blogg awards 2016 platins.se örebro blogg awards 2016 platins.se örebro blogg awards 2016 platins.se örebro blogg awards 2016 platins.se

One thought on “Örebro blogg awards i bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.