DEAR DIARY

Lördag 9 april

Godmorgon bloggen!

Jag kom hem från Örebro Blogg Awards klockan 06.30 imorse så jag är ganska så trött just nu haha..😉 Men jag ska trots det försöka göra något bra utav den här dagen, för jag har nämligen både ett barnkalas och en middag att gå på! Så nu ska jag äta frukost bestående av gröt och en kopp pukka-te! Det känns som att min hals verkligen behöver det efter en kväll av skrikande och festande på en nattklubb haha!😄 Fler foton från blogg-eventet kommer upp på bloggen senare under dagen, så håll utkik om ni vill se min kväll i bilder helt enkelt. Jag tänkte även visa vad vi fick i våra goodiebags så fort jag får tid över!

Utöver att gå på ett härligt barnkalas och därefter äta födelsedagsmiddag med min pojkvän, så ska jag även hämta ut paket! Dock vet jag inte riktigt vad det här paketet innehåller än, fast jag hoppas på att det är vad jag tror hihi.. I så fall are you in for a treat haha!😉 Jag ska nämligen filma en vlogg med lite saker som jag har beställt hem.. Och det ser jag fram emot hihi!😃

frukost frukost frukost

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.