DEAR DIARY

Örebro blogg awards ikväll

Hej bloggen!

Jag har precis fixat håret inför kvällens gala, och nu sitter jag här med en lifebar i handen!😃 Alltså dom här barsen är ju så himla goda och ger verkligen bra med energi trots att dom bara innehåller naturliga vegan-ämnen typ.. Så nu ska jag ta det lugnt en stund innan det är dags att packa väskan och möta upp blogg-gänget!😉 Vi är ju som sagt ett gäng bloggare som ska gästa Örebro Blogg Awards ikväll, oh det ska bli super-duper kul! Dock visste jag faktiskt inte att Örebro hade en egen blogg awards fören jag blev inbjudet till att följa med..😙 Jag hoppas förresten att vi ses på eventet ikväll finisar, so excited!!!

Anyway.. Jag har som sagt fixar håret nu och tänkte alldeles strax välja ut vilken väska jag ska ha till outfiten!😃 Antingen blir det en helt svart eller så blir det min absoluta favo, ni vet den i beige med rosa details(?) Vi får helt enkelt se vad jag väljer..😉 Så nu ska jag göra mig helt klar, för om 2-3 timmar ska jag åka mot stan för att möta upp blogg-gänget! Det ska bli jättekul att träffa alla eftersom jag bara träffat ett par stycken utav dom innan! Jag känner redan nu att vi kommer ha en toppenkväll, yey!

Mer information om eventet ikväll hittar ni här: https://www.facebook.com/events/781881811915776/

platin carlsonlifebar natutalbox

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.