DEAR DIARY

Mobilblogg – På väg till Örebro blogg awards

Hej bloggen!

Jag avskyr ju att mobilblogga egentligen.. Men vad gör jag inte för er haha!😉 Just nu är vi på väg till Örebro Blogg Awards för att mingla med alla härliga örebroare och ha en trevlig kväll helt enkelt.. Jag har inte stenkoll på kvällens upplägg, men så fort vi är framme på galan ska vi bli serverade middag om jag har förstått det hela rätt. Därefter börjar förminglet tillsammans med Örebro-bloggarna och sedan ska Kissie (och kanske Keela också?) presentera vinnarna i olika kategorier..😃 Jag ser ju verkligen fram emot en härlig kväll tillsammans med alla dessa underbara människor!😉 Fler foton får ni se imorgon finisar!!!

Psst.. Jag kommer uppdatera min snapchat under kvällen, så adda mig där @PlatinCarlson om ni vill se hur vi har det!💕

imageimage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.