DEAR DIARY

Jag har gått ner en hel storlek

Yey, jag har gått ner en hel storlek i byxor!😃 För bara en månad sedan kunde jag endast köpa byxor i storlek 38 men nu har jag gått ner till storlek 36 hihi..😉 Med andra ord har jag gått från medium till small på bara ett par veckor.. Och det känns så skönt att träningen ger så tydliga resultat nu när jag börjat gymma nästan varje dag! Jag ser till o’ med skillnad på min kropp, och det brukar jag faktiskt aldrig göra.. Så vill ni gå ner i vikt snabbt, gör då som mig och träna typ 5-6 dagar i veckan haha!😉 Jag känner mig mer än redo för beach 2016 nu!😃 Ärligt talat har jag nog aldrig varit i bättre form än såhär tidigare! I love it..

Viktnedgången firar jag såklart med ett par nya byxor från nelly.com hihi..😉 Jag har märkt av att min kropp har blivit mindre, men jag visste inte om jag inbillade mig eller inte.. Så dom här byxorna (som nästan är för stora dessutom) bevisar att jag faktiskt har gått ner en storlek, lovely!😍 Jag ska visa hur dom ser ut på så fort jag kommit hem från Örebro Blogg Awards och återhämtat mig lite.. Tills dess kan ni hitta bootcut-byxan HÄR! Vad tyckte ni om färgen förresten? Hiss eller feeet diss?

byxa bootcut nelly.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.