DEAR DIARY

Torsdag 7 april

Godmorgon bloggen!

Jag hoppas det är bra med er hihi..😃 Själv mår jag toppen bortsett från att jag har världens träningsvärk i armar/axlar efter gårdagens gympass haha!😉 Jag tycker att det är oerhört tråkigt att träna armar egentligen, och som jag nämnde igår brukar jag leta orsaker till att slippa haha.. Men igår tog jag tag i det och det känns skönt att känna av passet idag, på så sätt vet jag att jag gjorde ett bra pass med lagom tunga vikter och rätt övningar!!😙 I dagens träningspass tänkte jag köra motionsträning faktiskt.. Jag behöver rensa tankarna och komma fram till vad jag ska ha för outfit på Örebro Blogg Awards imorgon!😕 Hm…

Anyway.. Jag ska äta frukost nu och därefter ta en dusch! Vi hörs senare finisar..😉

frukost gröt frukost grötfrukost gröt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.