DEAR DIARY

Är haters avundsjuka eller psykisk sjuka?

svar på kommentarDet kommenterade inlägget hittar ni HÄR!

Från Agree:
“Måste hålla med ”anonym” här uppe. Det är första gången jag kommenterar på din blogg. Har endast varit inne här ca 3 gånger då du dykt upp i nyhetsflödet på fb. Vi är inte vänner heller för den delen utan träffades några gånger via en gemensam vän för något år sen. Det jag vill säga att du går till överdrift med ordet avundsjuka. Känns nästan som att du tvingar dig själv till att tro att det handlar om avundsjuka för att på så sätt få bättre självkänsla. Men jag kan inte vara ensam om att tycka att din osäkerhet lyser igenom så pass mycket i dina inlägg så man tar fram skämskudden.. Och inte enbart därför – en av gångerna vi umgicks kom det verkligen fram hur dåligt självförtroende du faktiskt har. Därav dina inlägg blir så pinsamma för oss som faktiskt träffat dig. Hela den här stilen du kör med att tro för högt om dig själv och intalar dig själv att du är så ”perfektion” som du själv så fint kallad det – sluta. Din osäkerhet känns av på mils avstånd. Bara det att du gör ett helt inlägg enbart pågrund av en kommentar om din rumpa, och att du slutar inlägget med att fråga dina läsare om dom tycker den är bred..behöver jag säga mer än så? Ännu en sak jag märkt av hos dig är den hybris du verkat fått. Vad har du hybris över då du varken har en stor blogg eller är känd? Ingen vet vem du är. Du är bara en av alla som förgäves kämpar med att bli stor i bloggvärlden. Jobbar du kvar på pressbyrån förresten? Du kanske borde fortsätta med det, då det åtminstonde är ett jobb du tjänar något på till skillnad från bloggen.”

 

Min fråga till dig är vad jag har gjort för att få dig att känna såhär? På vilket sätt har jag provocerat dig för att du ska ta dig tiden att sätta dig ner, läsa igenom min blogg och därefter skriva en hatkommentar? I mina ögon är det avundsjuka som ligger bakom ditt tragiska beteende, såvida du inte är psykiskt sjuk såklart..😕 Där har du min väldigt logiska och enkla förklaring!

Jag känner dessvärre till din lilla “taktik” så den biter inte på mig!😄 Du försöker vända det här åt din egna fördel genom att kommentera hur dåligt självförtroende jag såg ut att ha den där gången du tydligen träffade mig för längesen.. Hur mycket sanning det ligger i det får vi ju tyvärr aldrig veta eftersom du inte ens kan vara ärlig med ditt tilltalsnamn i kommentarsfältet! Men hur osäker jag än verkade då så spelar det ingen roll idag!😉 Jag har utan tvekan växt ifrån den där osäkra lilla Platin som du påstår att du träffade.😃 Och kan du inte hantera det eller min härliga personlighet så behöver du inte läsa min blogg.

Sluta?!? Nej, jag kommer definitivt inte att sluta kämpa för mina drömmar!😉 Jag älskar att driva min blogg på heltid och jag kommer fortsätta med det så länge jag kan betala min hyra och köpa det jag vill ha! Att blogga gör mig faktiskt oerhört lycklig, trots alla avundsjuka haters haha!😃 Jag skulle aldrig sluta blogga pga att vissa inte kan hantera att jag vågar vara mig själv..

Om vi leker med tanken att mina haters inte är avundsjuka, precis som du skriver.. Ja, då återstår det bara ett alternativ, att dom är psykiskt sjuka och lider av personlighetsstörningar. Det tycker jag är oerhört läskigt i så fall.. Att så många psykiskt sjuka människor hittat in här på min blogg!😕 I så fall skulle jag nog vilja inbilla mig att det bara berodde på avundsjuka, för jag tycker det är oerhört obehagligt med störda personer som är kapabla till exakt vad som helst.. Men nu tror ju jag trots allt inte på att så störda människor går fria på gatorna i Sverige, så jag håller mig till det uppenbara! Att hatet mot mig helt enkelt är avundsjuka i grund och botten.. Jag är glad över att jag är så pass hårdhudad, annars hade jag slutat blogga för längesen!

PS! Hur kan man ha sämst självförtroende och hybris på samma gång förresten? Det låter så ologiskt hahaha..😂

platin carlson

3 thoughts on “Är haters avundsjuka eller psykisk sjuka?

 1. Förstår din ångest Platin.
  Men varför göra dem glada genom att besvara deras hatkommentarer?
  Lägg inte ner på sånt trams och skriv om roligare saker i stället 🙂
  Kommer alltid finnas avundsjuka jävlar oavsett vad man gör 😉

 2. Herregud att folk orkar gå in och skriva hatkommentarer. Jag kan undra vad personen vann på detta? 😛 Du slutade ju inte precis att blogga. Visst personen fick lite uppmärksamhet, förmodligen det personen ville ha. Sen undrar jag detta med att “ingen vet vem du är”, förmodligen vet ju personen det eftersom den kan yttra sig så mycket så du är ju inte precis osynlig för allmänheten haha. Och man kämpar ALDRIG förgäves med att nå sina drömmar. Misslyckas gör man endast om man ger upp, men så länge man fortsätter följa sin dröm så är man långt före de som inte ens försöker.

  Jag tror att de flesta hatkommentarer grundar sig dålig självkänsla och för att höja sig själva måste de projicera sin egen osäkerhet på andra, för ingen får ju vara bra på något. Du är grym Platin, låt ingen få dig att tro annat! 🙂 Kram på dig!

 3. Tycker det där varken är avundsjuka, en hatkommentar eller en psykiskt sjuk person. Den var verkligen på pricken enligt mig, såklart är det ju nyfikenhet som gör att man går in på din blogg men det går ju inte en dag då man inte smått skäms ihjäl över all hybris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.