DEAR DIARY

Vad jag äter för gröt på morgonen (recept)

Godmorgon bloggen!

Jag hoppas det är bra med er allihopa..😃 Som jag sa var jag på banken igår och det gick bra, dock glömde jag att prata om en till viktig grej.. Så direkt när banken öppnar idag tänkte jag åka dit igen för att få det gjort! Personalen lär ju tro att jag har minne som en guldfisk nu när jag dyker upp två dagar i rad haha!😉 Men det kanske ligger något i det, åtminstone när jag är lite stressad.. Då har jag en tendens att glömma allt jag måste göra så att det tar dubbelt så lång tid innan jag är klar med allt! But that’s life.. Bättre sent än aldrig liksom! Det ska bli så himla skönt att äntligen få ordning på “det” jag skjutit på så länge!😙 Finns det något bättre än att efter alldeles för lång tid avsluta någonting och kunna lämna det bakom sig? Bästa känslan juh..

Det var en läsare som undrade över receptet på min “morgon-gröt” och det är super-duper enkelt!!😉 Jag äter nämligen bara vanlig havregrynsgröt med lite kokosflingor och ytterst lite sirap på.. Och jag kan väl hålla med om att sirap inte är det bästa att äta när man ska träna osv.. But I need it haha!😄 Det är ett beroende som jag inte lyckats sätta stopp för än! Dessutom är det en så liten mängd jag får i mig, så det gör ingen större skada när det kommer till träningen. Men i alla fall, receptet på min gröt är 1 dl havregryn och 2 dl vatten som jag värmer i micron under ca 2 minuter..  Hur enkelt som helst på morgonen!😉

Nu ska jag äta klart min underbara frukost som består utav gröt, 2 ägg, c-vitamin och en kopp kaffe.😃 Därefter åker jag nog iväg till gymmet i väntan på att banken ska öppna.. Mitt gym ligger nämligen väldigt nära banken så jag tänkte passa på att “slå två flugor i en smäll” som man brukar säga haha! Vi hörs senare finisar.. Nu måste jag springa iväg på ett par ärenden!

frukost platins.se frukost platins.se frukost platins.se frukost platins.se

One thought on “Vad jag äter för gröt på morgonen (recept)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.