DEAR DIARY

“Du har en bred och platt röv…”

svar på kommentarKommentaren hittar ni under inlägget HÄR!

Från anonym:
“Du har en bred och platt röv…inget mer med det. Inget att skryta om precis..”

Jo, min rumpa är verkligen något att skryta om för den är perfektion!😉 Du har rätt i att den är bred och det är något som jag är väldigt glad över, för jag vill inte ha en lite rumpa.. Jag tycker nämligen att det är fint med stora rumpor! Dock skriver du att den är platt? Och då undrar jag hur du har det med synen egentligen.. Att kalla mig rumpa för platt är ju fullständigt felaktigt och inte alls i närheten av sanningen haha!😄 Visst, jag har inte nått alla mina mål inom träningen när det kommer till “booty-området” men att kalla den för platt är väl en stor överdrift(?) Jag tror att du bara är avundsjuk min min stora, breda rumpa!😉 Så jag tänkte ge dig ett litet tips, för att vara snäll… För tro det eller ej, men kärlek räcker längre än hat!😃 Anyway, mitt tips är att sluta hata och börja träna istället! Hatkommentarer resulterar ju inte i att du får en snyggare rumpa än mig..😕 Just saying!

PS! Tycker ni andra också att min stora rumpa bara är bred och platt haha? Please let me know…stor rumpa platins.se

 

11 thoughts on ““Du har en bred och platt röv…”

 1. Du har en jättefin rumpa (och kropp!) Platin. Strunt i avundsjukan. De som kommenterar på det där viset mår inte bra själv.
  U go Platin!

  1. Du har helt rätt Jacki! <3 Tack för stödet, du är bäst! 🙂 Personer som skriver hatkommentarer är ju i grund och botten avundsjuka, det är synd om dessa människor som försöker må bättre genom att trycka ner andra! Tack än en gång för din kommentar finis! Kram, Platin

 2. Inte alls avensjuk då jag själv tränar och har en sån rumpa som alla strävar efter. Så därför ger jag dig ett tips!!
  Träna mera och ät bra kost så kommer du nå dina mål men tills dess så kalla inte din rumpa för perfektion för du har långt kvar 😉

  1. Min rumpa är perfektion, jag (och många fler) älskar den! 🙂 Jag är så oerhört stolt över min rumpa och jag älskar hur bred och “putig” den är hihi.. Det är dessvärre uppenbart att du är avundsjuk och du borde inte förneka det för då mår du bara sämre!! Avundsjuka personer trycker ner människorna dom är avundsjuka på i hopp om att må bättre. Om du mådde helt bra med dig själv skulle du inte skriva hatkommentarer på min blogg, för vi både vet ju att detta inte är den första elaka kommentaren du skriver till mig.

   PS! Jag tränar 6 dagar i veckan och bör nog inte träna mer än så, för det är inte nyttigt för hälsan!

 3. Alltså,alla har sina egna ideal och bilder vad som är perfekt. Det är helt fel av en person att bedöma vad någon annan tycker är perfekt och inte då det såpass individuellt.

  Så länge en är nöjd med sig själv så är det bra. Det är det enda som betyder något. Jag tycker det är härligt att läsa när Platin uttrycker vad hon tycker och tänker. Sedan håller jag inte alltid med om allting. Men det är det som är så skönt! Alla får tycka och tänka precis som en vill!

  Sedan blir jag OTROLIGT sur och besviken på människor som kommenterar negativa saker. Kommentera någon positivt eller kommentar inte alls.

  Go Platin!!! Puss

  1. Mycket bra skrivet Angelica!! Jag håller med dig till 100%! Är det så att man inte håller med mig kan man antingen diskutera eller skriva sin egna åsikt. Men att kritisera och mobbas över internet är oacceptabelt! 🙂 Vad skönt att höra att det var fler finisar än haters här i kommentarsfältet. Go Angelica! 😉 Kram, P

 4. Vet du vad det roliga är Platin? Det är att du verkligen tar åt dig och gör en sån stor grej av det! Det måste ju bara betyda att du har sån kass självförtroende att du måste försvara dig själv? Varför tror du att haters fortsätter för?? Jo för att det är så jävla roligt att se hur du överreagerar på saker som egentligen inte är en sån stor grej att lägga ner energi på. Varför ska du sitta och försvara dig och förklara saker och ting om du ändå inte tar åt dig om vad andra tycker och säger? Det säger ju emot allt som du säger om dig själv. Visst absolut vissa saker är kanske inte så snällt att man skriver och då kan man försvar sig men en sån här liten grej gör du som om det vore hur jävla stort som helst!!! Vilken är lite pinsamt för att vara en bloggare..sen med tanke på hur bilden är tagen så är det inte så lätt att se hur exakt den er ut.
  Sen är jag inte ett alls avensjuk på dig, bara för att man skriver saker och ting behöver inte alltid betyda att man är avensjuk, det är ett ord som du anväder dig av för mycket. Viss haters kanske skriver taskiga saker pga av att du kanske har gjort dom illa eller en föredetta vän som bara hatar dig. Sen finns det vissa som bara stör sig på hur du skriver och uttrycker dig, vilket händer om man är bloggare och om du inte är redo för att ta emot smällar och negativt så kanske du inte ska driva en blogg..finns fan värre grejer att lägga ner energi och tid på än att någon kommentar att du har en bred och platt röv. Trodde du hade viktigare saker i ditt liv än att försvara din röv men tydligen inte

 5. Måste hålla med “anonym” här uppe. Det är första gången jag kommenterar på din blogg. Har endast varit inne här ca 3 gånger då du dykt upp i nyhetsflödet på fb. Vi är inte vänner heller för den delen utan träffades några gånger via en gemensam vän för något år sen. Det jag vill säga att du går till överdrift med ordet avundsjuka. Känns nästan som att du tvingar dig själv till att tro att det handlar om avundsjuka för att på så sätt få bättre självkänsla. Men jag kan inte vara ensam om att tycka att din osäkerhet lyser igenom så pass mycket i dina inlägg så man tar fram skämskudden.. Och inte enbart därför – en av gångerna vi umgicks kom det verkligen fram hur dåligt självförtroende du faktiskt har. Därav dina inlägg blir så pinsamma för oss som faktiskt träffat dig. Hela den här stilen du kör med att tro för högt om dig själv och intalar dig själv att du är så “perfektion” som du själv så fint kallad det – sluta. Din osäkerhet känns av på mils avstånd. Bara det att du gör ett helt inlägg enbart pågrund av en kommentar om din rumpa, och att du slutar inlägget med att fråga dina läsare om dom tycker den är bred..behöver jag säga mer än så? Ännu en sak jag märkt av hos dig är den hybris du verkat fått. Vad har du hybris över då du varken har en stor blogg eller är känd? Ingen vet vem du är. Du är bara en av alla som förgäves kämpar med att bli stor i bloggvärlden. Jobbar du kvar på pressbyrån förresten? Du kanske borde fortsätta med det, då det åtminstonde är ett jobb du tjänar något på till skillnad från bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.