DEAR DIARY

Tisdag 5 april

Godmorgon bloggen!

Jag försov mig lite idag så det får helt enkelt bli 2 ägg till frukost och sedan får jag äta gröten till lunch istället!😐 Om ett par timmar ska jag nämligen till banken, så det känns lite stressigt att äta värsta brakfrukosten nu hahah!😉 Visst, själva gröten tar ju typ 3 minuter att göra, men det är inte det som är problemet! När jag är såhär stressad har jag svårt att äta mycket mat..

Min to-do-list idag är inte så värst lång, däremot måste jag anpassa den efter bankens jobbiga öppettider..😞*suck* Varför kan inte banken ha öppet till åtminstone 17:00 på en vanlig tisdag? Då skulle jag ju inte behöva stressa.. Men i alla fall, först ska jag ha ett möte på banken och därefter tänkte jag faktiskt köra ett hårt gympass!😃 Det var längesen jag gymmade på dagen (när gymmet btw är tomt) så jag tänkte passa på direkt efter mötet eftersom jag ändå är nära gymmet då! Sedan ska jag hem, ta en dusch och redigera en vlogg som kommer upp senare idag! Och det är dagens planer helt enkelt..😉 Jag ska även kolla efter en gala-klänning till på fredag tänkte jag, för jag kan ju inte komma dit i byxor precis haha!😄 Får se vilken outfit det blir..

frukost frukost

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.