DEAR DIARY

RESA BOKAD

YEY!😃 Ni kommer få följa med mig på en härlig resa till Grekland i Oktober!! Vi har äntligen bokat allt så nu är det 100% bestämt att vi åker hihi.. Jag är så excited och ser fram emot att smutta på en drink medans jag solar på stranden haha!😉

Många “mindre” bloggare lägger ju bloggen åt sidan när dom åker utomlands eftersom dom vill vara lediga, men bloggen är ju mitt heltidsjobb så jag kommer verkligen inte ta någon bloggpaus eller liknande! Så ni behöver med andra ord inte va oroliga för att jag försvinner haha!😉 I’ll be updating as usual sweeties.. Och jag ser ju verkligen fram emot att åka till ett varmt land, äntligen!!😃 Hittills har jag bara varit i “kallare” länder som bland annat England där det regnade typ hela tiden.. Så det ska bli oerhört skönt att åka till Grekland som är lite varmare och väldigt mycket soligare haha!😍 Hoppas ni vill följa med på resan!!
grekland resa bokad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.