DEAR DIARY

Gravid-mage

Gach.. Ljuset här inne på gymmet är ju utan tvekan inte det bästa haha!😄 Men som ni ser ska jag i alla fall träna nu och jag upptäckte precis att jag har världens gravid-mage!! Alltså hur fasiken blev jag såhär tjock över en natt haha? Visst, jag har ju mens just nu men jag brukar inte svälla upp till “vecka 17” i vanliga fall liksom!😉 Så det känns väldigt konstigt att gå runt med en liten kula på magen när man normalt är väldigt slank och relativt smal.. Fast ah, varför inte vara gravid för en dag haha?😉

Mötet på banken (som jag var på precis) gick bra förresten!😃 I vanliga fall brukar jag ju bara bli irriterad på bank-gubbarna, men idag var dom faktiskt trevliga och hjälpe mig med allt jag undrade över! Så ah.. Nu ska jag gymma och därefter tänkte jag kanske sola lite solarium innan jag åker hem för att duscha! Och ja, jag duschar alltid hemma eftersom jag inte vågar det på gymmet heh..😐 Som bloggare går man aldrig obevakad känns det som och att stå i ett offentligt duschrum är inte ens ett alternativ för mig om jag ska vara helt ärlig.. Så jag åker alltid hem efter gympasset och duschar så att ingen smygfotar mig!

Anyway, jag ska köra igång med träningspasset nu finisar! Puss..💕

träning platins.seträning platin carlson platins.seträning platins.se better bodies träning platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.