DEAR DIARY

That booty tho

Hej bloggen!

Jag har haft en bra måndag hittills och nu tänkte jag göra den ännu bättre genom att åka iväg till gymmet för att gå av mig lite fett haha!😉 Och med fett menar jag såklart bara överflödet på mag och lår, alltså inte min booty.. Jag älskar min stora rumpa, så den vill jag verkligen inte powerwalka bort på gymmet!😍 Dock finns det ju folk som tycker den är för stor(?) Haters asso…

Som ni ser nedanför tänkte jag köra ett gympass med fokus på rumpan idag..😃 Och nu kanske ni tänker “oj vilken svag tjej” eftersom jag inte kör ett stenhårt pass haha! Men ärligt talat klarar inte min höftskada mer än så här just nu, och då har jag trots allt gjort framsteg sedan jag började heh.. Det är tyvärr inte lätt att leva med en skada! Fast jag försöker i alla fall att bli stark igen och det är ju bättre än ingenting, trots att mina pass ser lite mesiga ut!😉 Förhoppningsvis når jag positiva resultat med min träning och då kommer jag kunna öka i både vikt och övningar framöver.. Så det här ser jag bara som uppvärmning innan the real thing helt enkelt.. Jag längtar tills jag kan lägga på lite tyngre vikter och powerwalka i mer än 10 minuter hihi!😃

DAGENS TRÄNINGSPASS:
– 10 minuter Crosstrainer
– 5×15 liggande rumplyft
– 3×15 squats med kettlebell
– 10 minuter löpband

Efter gymmet tänkte jag sola solarium så att jag är brun till på fredag, då jag ska på gala!😃 Sedan ska jag kanske möta upp min BFF och shoppa lite.. Vi pratade om att ses idag, men vi bestämde inget så jag ska väl ringa henne medans jag gymmar!

träning platin carlson

2 thoughts on “That booty tho

    1. Min rumpa är stor, fyllig och putar! Så lägg ner avundsjukan och börja träna istället, för din rumpa blir inte lika snygg som min genom att du hatar.. Jag har en väldigt snygg rumpa och den förtjänar skryt! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.