DEAR DIARY

Ses vi på Örebro blogg awards på fredag?

Hej bloggen!

Jag kommer till “Örebro blogg award” tillsammans med ett gäng bloggare nu på fredag, yey!😉 Det ska bli så roligt att gå på galan och jag hoppas att jag även får träffa några utav mina läsare på plats!😃 Det kommer finnas goodiebags till dom första gästerna och dessutom kommer ni få mingla med oss bloggare från Stockholm under kvällen! Så mysigt hihi..😍 Skynda er att sno en plats (om det finns kvar) på bloggeventet som ni hittar hääär: https://www.facebook.com/events/781881811915776/

Jag har förresten funderat på vilken klänning jag ska ha på mig på galan..😙 Och just nu lutar det mot en helt svart klänning, trots att svart inte är typiska “gala-looken” haha!😉 Men vad tror ni om en svart turtleneck? Skulle det vara nice eller bajs??

platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.