DEAR DIARY

Kvällspass på gymmet

Hej bloggen!

Jag har haft en härlig söndag hittills och nu tänkte jag göra den ännu bättre genom att gymma..😉 Alltså sedan jag flyttade till Tyresö och skaffade gymkort på ett lite lyxigare gym har jag känt mig mer motiverad till att träna!!😃 Det beror ju mycket på att gymmet har gratis solarium, men även att det ligger så nära! När jag bodde på Ekerö tog det 30 minuter dit och 30 minuter hem igen, så en timme sammanlagd! Det är oerhört mycket restid..😐 Så jag tror att den korta resvägen till gymmet gör att jag kommer iväg mycket lättare nu! Gach.. Jag tror faktiskt att jag börjat älska att bo i Tyresö haha!😃 Det är så himla mysigt..

Kvällens träningspass kommer jag starta med en powerwalk på löpbandet och därefter tänkte jag köra lite spinning!😙 Sedan tror jag att jag ska fokusera på rumpan, men jag vet inte riktigt än.. Jag får ju typ känna efter när jag har powerwalkat klart!😉 Det ska hur som helst verkligen bli skönt att rensa tankarna med en lång powerwalk och en god celsius i handen hihi.. Love it!

träning platin carlson träning platin carlson träning platin carlson träning platin carlson träning platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.