DEAR DIARY

ProPud med caramel-smak

Hej bloggen!
 
Jag passade på att äta lunch innan jag hämtade ut paket eftersom jag var dödshungrig..😙 Nu är jag äntligen tillbaka från posten och jag hämtade ett paket från ett företag som jag ska samarbeta med om cirka en vecka, och jag kan redan nu avslöja att det har med skönhet att göra..😉 YEY! Jag älskar ju smink, hår, kläder och allt annat som har med skönhet och utseende att göra!! Jag ser verkligen fram emot den här vloggen jag ska göra i nästa vecka! Dock tänker jag inte avslöja mer än så i dagsläget.. Då blir det ju ingen överraskning liksom!!😃
 
Strax ska jag ta lite bilder och svara på dom sista blogg-mejlen innan helgen..😙 Men först tänkte jag äta mitt absoluta favorit-mellis! Nämligen ProPud som är oerhört bra om man tränar eller bara vill äta ett nyttigare mellanmål på eftermiddagen.. Jag älskar smaken caramel och även den nya vanilj-smaken!😍 Lovely lovely..
 

2 thoughts on “ProPud med caramel-smak

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.