DEAR DIARY

MYSIG HEMMAKVÄLL

Hej bloggen!
 
Jag har precis kommit innanför dörren och är helt blöt i håret..😩*buhu* Och vet ni vad? Killen på elgiganten sa att han tyvärr inte kunde ta emot min kamera! Så imorgon ska jag försöka ringa Nikon och kolla med dom vart jag kan få ett kostnadsförslag..😐 Hoppas dom har öppet, för annars måste jag vänta ända till måndag..
 
Ikväll ska jag och min pojkvän laga en riktigt god middag bestående av kött (som självklart är svenskt) och till det blir det en gräddig potatisgratäng och rödvin.😃 Det är ju bara fredag en gång i veckan och då gäller det att skämma bort sig själv lite extra..😙 Resten av helgen har vi båda ganska fullt upp, vi ska bland annat ha mello-kväll här hemma och sedan ska jag även iväg på ett skönhets-event samt försöka få in min kamera på kostnadsförslag..😁 Det ska självklart bli oerhört härligt att ha mello-kväll och gå på event, men det tar ju även på krafterna (särskilt nu när min kamera är trasig) så jag uppskattar verkligen en hemmakväll ikväll.😇
 
Här är kvällens mysiga outfit..😍 Jag älskar verkligen den här gråa koftan från ginatricot, den är ju perfekt nu på vintern när jag fryser dygnet runt haha!😉*blink* Hoppas att ni också har en super-mysig kväll sweeties!
 

2 thoughts on “MYSIG HEMMAKVÄLL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.