DEAR DIARY

DÅLIGA MATVANOR

Hej bloggen!
 
Jag har precis tagit en dusch, gjort mig iordning och pratat med mamma i typ 1 timme..😙 Det blir väl så när man har flyttat hemifrån och inte träffas lika ofta längre, då fördubblas beloppet på mobilräkningen haha!😉
 
Nu tänkte jag dricka min proteinshake eftersom jag glömde det efter träningen, och sedan tänkte jag faktiskt laga lunch för en gångs skull!😃 Jag har ju pratat mer er om att jag brukar glömma bort att äta om dagarna på grund av att jag är väldigt upptagen med något eller inte hinner helt enkelt..😁 Det är väl lugnt om det typ händer någon gång ibland, men blir det en vana däremot mår man inte alls bra!! Mat är viktigt och inget man bör skippa.. Så nu ska jag ställa mig i köket med min goda proteinshake från Budo&Fitness och laga lunch!!😙
 
MINA DÅLIGA MATVANOR:
– Proteinshake eller bars efter träningen
– Frukost bestående av kaffe och smoothie
– 2-3 glas fun light till “lunch”
– Kaffe på eftermiddagen
– Middag framåt kvällen
 
Psst.. Jag rekommenderar verkligen inte att ta efter mina dåliga matvanor, anledningen till att jag ens pratar om dom är väl för att jag ofta glömmer bort att äta och det har blivit ett problem på senaste tiden.. Ifall ni undrar har jag inte någon ätstörning överhuvudtaget!! Det har bara blivit en dålig vana i mitt liv helt enkelt.
 

One thought on “DÅLIGA MATVANOR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.