DEAR DIARY

COLD BLONDE

OMG.. Jag är så trött att jag skulle kunna lägga mig och sova just nu!😑 Träningspasset jag körde imorse tog ju verkligen på krafterna. Men så är det väl i början, så jag kommer nog ha en väldigt trött period framför mig med tanke på att jag tänker träna minst varannan dag!!😁 Jag har i alla fall turen att träna på ett lyxigare gym som har bastu, kaffe och solarium.. Så jag lär överleva den här utmattnings-fasen ganska bra haha!😉*blink*
 
Såhär blev mitt hår!! Jag sitter i dagsljus nu så alla färger på fotot stämmer överens med verkligheten.😃 Vad tycker ni om det, ärligt? Personligen så gillar jag den här “kalla” nyansen mycket bättre än min förra hårfärg som var ganska “varm” och gul.. Det känns som jag äntligen hittat rätt när det kommer till håret!!😙 Tidigare har jag alltid haft röda pigment i håret och det matchar varken min hy eller min personlighet.. Jag menar ju givetvis inte att jag har en kall personlighet haha!😉*blink* Men gula nyanser kändes liksom aldrig som mig om ni förstår vad jag menar! Framöver kommer jag nog bara köra på ask-blont eller sand-blont..😍 Love it!!
 

3 thoughts on “COLD BLONDE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.