DEAR DIARY

ME & MY HERO OF THE DAY

Hej bloggen!
 
Jag är äntligen klar på Goldwells salong nu och mitt hår blev perfekt!😃 Detta är perfektion mina vänner.. Jag är så himla nöjd och glad över att frisörerna hade möjlighet att ta bort dom gula nyanserna idag!😙 Tänk om jag hade fått gå runt med en “varm” hårbotten liksom.. Jag är Platin och då måste jag ju vara platina haha!😉
 
Nu ska jag skynda mig hem till Tyresö för att hinna storhandla innan det är dags för en genomgång på det nya lyx-gymmet.😃 Det ska bli riktigt kul att börja träna igen!! Jag har dessutom bestämt mig för att min smärta inte ska få hindra mig längre. Jag ska köra på den här gången och träna upp musklerna i mitt skadade ben så jag vinner över smärtan och slipper bli begränsad hela tiden..😐 Dom senaste åren har jag fått tacka nej till saker bara för att jag haft ont! Och jag har inget körkort för att det är bil-örbud på mina smärtstillande.
 
Anyway.. Jag ska sluta babbla nu och komma iväg så jag slipper bli sen! XOXO
 

One thought on “ME & MY HERO OF THE DAY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.