DEAR DIARY

FROSTY SUNDAY

Godmorgon bloggen!
 
Jag har haft stora tekniska problem det senaste dygnet..😐 Igår eftermiddag kunde jag t.ex inte ens gå in på min bloggportal och det resulterade ju såklart i inga inlägg! Sedan har jag haft ytterligare problem med min dator som ständigt låser sig (alltså fryser skärmen) och inte klarar av mitt bildformat. Jag tar ju ganska “stora” bilder och när jag redigerat så sparas dom oftast som blankisar.. Alltså “vita” eller typ kraschade bilder(?)😑 Jag är så himla trött på detta, funderar på att köpa ny dator nu!! Datorn är ju en bloggares viktigaste ägodel..
 
Anyway.. Det är söndag och jag ska alldeles strax göra frukost bestående av ägg och bacon!😃 Helgerna är ju något speciellt för mig och därför brukar jag alltid vilja lyxa till det lite med en annorlunda frukost. Idag fick det bli knaperstekta bacon med ägg hihi!😙 Min pojkvän tränar ju och jag har bestämt mig för att börja igen, så varför inte börja tänka på kosten redan nu liksom! Det är så otroligt bra med kött när man tränar, love it!!
 
Talk to you later sweeties..
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.