DEAR DIARY

JAG HAR EN DÅLIG DAG

Hej bloggen!
 
Jag är på lite bättre humör nu trots att min bloggportal har tekniska problem idag..😙 Det är fortfarande inte fixat så detta inlägg kommer antagligen ta en stund att skriva!😐*puh* Men alla dagar kan ju inte vara bra så allt dåligt kom på en och samma gång känner jag haha.. Det blir ofta så i mitt liv, att allt kraschar samtidigt(?)
 
Idag är det ju fredag och jag älskar fredagar hihi..😃 Dock är det typ -20 utomhus så jag känner inte riktigt för att gå ut ikväll! Istället kanske jag blir hemma med ett glas vin och en god middag bestående av blodig oxfilé, rödvinsås, potatisgratäng, färsk spenat och bearnaise..😍 Det låter ju riktigt gott, tror att jag ska köra på det ikväll faktiskt!! Och om jag känner min pojkvän rätt så lär han inte ha något emot det haha..😉 Love it hihi!
 
Anyway.. Jag ska redigera en video nu och sedan tänkte jag spela in en ny videoblogg där jag svarar på alla frågor från frågestunden jag hade här om veckan!😃 Det kom inte in överdrivet mycket frågor, men det känns faktiskt ganska skönt med tanke på att jag lovade att svara på frågorna i en vlogg här på bloggen.😇 Då vill man ju inte få in hundratals frågor som tar en evighet att svara på liksom.. Men i alla fall, har ni helt glömt att ställa frågor till mig så har ni ungefär 2 timmar på er att kommentera inlägget HÄR! Ingen fråga är för dum!!
 

One thought on “JAG HAR EN DÅLIG DAG

  1. "Inte överdrivet många frågor" nej snarare typ 20 haha! Lite roligt att du tror att du har en chans i finest awards mot typ kissie och kenza som får flera tusen röster när du inte ens kan få ihop 15kommentarer..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.