5 saker jag längtar efter


Hej!

Jag vet inte om det bara är jag, men längtan efter någonting mer växer sig starkare.. Och alltså, allt jag längtar efter är så små saker i jämförelse med det jag brukade längtar till förut.. Känner du igen dig? Vid närmare eftertanke är det kanske inte så konstigt att vi längtar med tanke på att livet har stått still ett år. Hur som helst tänkte jag dela med mig av några saker som jag längtar lite extra efter just nu!

___________________________________________________________

1. grilla

Åååh, va jag saknar och grilla med Kristofer, aka Grillsson och mina härliga föräldrar ute på landet..

2. utforska städer

Här är jag och pappa på väg ut ur ett hotell i Sundsvall som vi utforskade i väntan på mitt tåg tillbaka till huvudstaden.. Och alltså, va jag saknar att utforska städer även fast jag varit där innan.

3. resa med tåg

Tycker du det är mysigt att resa med tåg? Själv har jag alltid föredragit det framför allt annat eftersom jag har en hel del barndomsminnen med att åka upp i gamla, rostiga och minst sagt högljudda vagnar.

4. oförglömliga äventyr

Här är jag och Kristoffer någonstans uppåt i landet när vi hälsade på en släkting till mig.. Och alltså, jag finner knappt ord för att beskriva hur mycket jag saknar att ge mig ut på oförglömliga äventyr.

5. bio

Har du sett någon bra film på bio på senaste? Själv minns jag inte ens när jag satte foten i en biograf förra gången, men jag kan med säkerhet säga att det inte hänt under de senaste 14 månaderna.. Jäklar vad jag saknar att sitta med en stor godispåse i en mörk biosalong och njuta av en sprillans ny film!

Gillar

Kommentarer

elinfrost
elinfrost,
Åh men så mysiga saker!! Känner igen mig i många av dina saker!!🥰kram
nouw.com/elinfrost
PLATINS
PLATINS,
Ååååh!!!🥰❤️❤️❤️❤️ Kram
nouw.com/platins
BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Kul att läsa!! Men tåg alltså älskar det!! Har länge funderat på att utbilda mig till lokförare faktiskt!! 🥰

nouw.com/belindagoransson
PLATINS
PLATINS,

Ååååh, va spännande!!!😍❤️❤️

nouw.com/platins