3 regler för att jobba effektivt hemifrån


Hej!

Jag tänkte dela med mig av fem regler för att jobba effektivt hemifrån eftersom jag frilansat som bloggare och videokreatör hemifrån de senaste fem åren och därmed hittat vissa grundregler som funkar för mig!

_________________________________________________________________

1. Arbetsyta

För att lura hjärnan att du är "på jobbet" måste du skapa en arbetsyta som inte förknippas med ledig tid.. Och givetvis kan det här vara svårt ifall man bor i t.ex en etta (..som jag gör) men mitt bästa tips är att lägga upp allting du behöver på ett bord (..och inte i soffan eller sängen) och på så sätt få en arbetsplats.

2. Eliminera Distraktion

Att jobba hemifrån ger vissa negativa fördelar som t.ex att ingen säger åt dig när du hejdlöst börjar skrolla igenom instagramflödet.. Därför är det viktigt att du blir din egna chef och säger till dig själv eller gör dig av med alla distraktioner genom att t.ex lägga ner din mobil i en låda och gömma tv-kontrollerna..

3. Fysiskt Schema

Även om du inte har ett schema på jobbet så kan det vara en stor hjälp att göra ett fysiskt schema när du jobbar hemifrån. Häng upp det vid din arbetsyta och följ det varje dag.. På så sätt slipper du undra över vilket klockslag du ska äta din lunch, ha tio minuters rast eller liknande.. Och ännu ett tips är att ställa olika alarm så du slipper kolla klockan.

EXTRATIPS:

Ibland känns det som att man bara vill ge upp, kasta dagens att-göra-lista och kolla på serier istället.. Och många gånger gjorde jag exakt det utan att tänka på konsekvenserna för sanningen är att jag kände mig usel i slutet av dagen! Så numera är min motivation att jag får känna mig stolt över mig själv, vilket i princip alltid får mig att orka mer..

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,

Vilka bra tips! 💖

nouw.com/tiffanykarlsson
PLATINS
PLATINS,
Åååh, kul att du gillar dom!!!❤️❤️❤️
nouw.com/platins
BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Sjukt bra tips!!!🥰🙌🏻

nouw.com/belindagoransson
PLATINS
PLATINS,
Tack!!!❤️
nouw.com/platins
LouiseEdling
LouiseEdling,

Bra tips💘💕

nouw.com/louiseedling
PLATINS
PLATINS,
Tack underbara du!!!💕
nouw.com/platins
Alice ,

Åh, det där med schema är så bra! Jag pluggar hemifrån, så varje kväll skriver jag ned schema inför kommande dag, det hjälper SÅ himla mycket! Kram!

nouw.com/aliceemericsson
PLATINS
PLATINS,
Åååååh!❤️❤️❤️
nouw.com/platins